Packat och klart!
Publicerat den

Var i stallet och förberedde och packade i nästan 2 timmar idag, klockan hann bli halv tio och då skulle jag packa mitt också. Men nu är (förhoppningsvis) allt packat och jag har krupit ner i sängen :)
 
Det var ingen hoppträning i tisdags så pappa ställde upp ett räcke i ridhuset idag så hoppade jag det ett fåtal gånger på 1m, bara för att checka så att allt kändes bra då vi inte har hoppat sedan tisdag förra veckan.
 
I måndags när jag tog in Latte från betet hade han en liten bula på vänster fram som var lite varmt och ömmade litegrann. Jag har kylt med kallt vatten och liniment hela veckan och värmen har avtagit. Men som tur var reagerar han ingenting alls när man rider och ha känns helt som vanligt när jag rider *tummen upp*.
 
Är verkligen jättetaggad på att åka på mitt första meeting imorgon! Vingåker är ju också en bra klubb med bra bana och Latte har varit där många gånger innan, kanske inte för att han kommer ihåg stället men ja x) Nu känner jag att jag börjar bli väldigt trött efter en låång dag. Först jobbade jag och fick GÅ hem... Sen spenderade jag mycket tid i stallet efter det. Så med det sagt säger jag nu godnatt! Syns imorgon!
hehe mycket bakom hand :s